Aktiviteter.jpg
Tværkirkelige pigemøder.jpg
Aktiviteter.jpg

Aktiviteter


SCROLL DOWN

Aktiviteter


I AMC har vi en lang række aktiviteter, der henvender sig til mennesker i forskellige aldersgrupper og livssituationer. Har du lyst til at være med? Så er du velkommen og du kan her læse om de forskellige tilbud AMC byder på og kontakt gerne kirkens kontor hvis du vil høre nærmere:

  • KidsTime: Første og tredje søndag kl. 10:30 fra 3 - 13 år.

  • Tværkirkelige pigemøder

  • Mænd der be’r

  • AMCung - 18- 30+ år.


KidsTime


KidsTime


HVAD ER KIDSTIME?

I AMC er børnene vigtige – de skal have det godt og de skal have det sjovt! Samtidig er det helt centralt, at børnene hører om Jesus og lærer ham at kende! Vi ønsker, at formidle en levende tro, så børnene får kendskab til kristendommen og får mulighed for selv at tage stilling til det kristne budskab. Ønsket er, at børnene skal opleve, at det er sejt at være en kristen, og at de kan komme tættere på Gud. Kort og godt er KidsTime en hel særlig gudstjeneste designet for dem.

KidsTime byder på et mix af forskellige aktiviteter, hvorved det enkelte barn har mulighed for at udfolde sig kreativt, såvel som socialt. Der er BørneZone program på forskellige alderstrin, diverse bibelløb, GPS-løb, aktivitetsløb med nye legesager og ikke mindst seje hobby søndage. Vi arrangerer også særlige musiksøndage, som er kendetegnet ved dans og leg, musik og rytme og sammenspil med udgangspunkt i lovsange.

Ydermere er KidsTime med til at støtte børn i Afrika igennem Projekt HAAB, (Hjælp Afrikas Aidsramte Børn).

Hver gang vil der desuden være en forfriskning – fx. saftvand og frugt/kiks.

HVEM:

KidsTime er for alle børn imellem 3 og 13 år.

HVORNÅR:

Hver søndag under gudstjenesten med start ca. en halv time inde i gudstjenesten (ca. kl. 11:00 - 12:30). Der vises et skilt på storskærmen i mødesalen.

HVOR:

I AMCs børnelokaler.

PRIS:

Det er gratis at deltage i KidsTime, men KidsTime hører under AMCU, Aalborg MenighedsCenters Børne- og Ungdomsforening. Et medlemskab af AMCU koster årligt 75 kr. pr. år afhængig af alder. Som forening kan der søges økonomisk støtte til aktiviteter, så vi opfordrer alle som regelmæssigt benytter sig af KidsTime til at blive medlem af AMCU. Jo flere medlemmer jo flere penge kan der søges om til spændende aktiviteter for børnene! Se mere vedrørende AMCU/betaling på www.amcu.dk.

KONTAKT:

Spørgsmål vedr. KidsTime kan stilles til: Formand for AMCU - Patrik Näsfors, amcu(a)amcu.dk

Tværkirkelige pigemøder.jpg

Tværkirkelige pigemøder


Tværkirkelige pigemøder


Hvad er tværkirkelige pigemøder?

Tværkirkelige pigemøder er møder for piger/kvinder i alle aldre på tværs af de forskellige kirker i Nordjylland.

Til møderne vil der hver gang være en spændende taler, som fortæller om sit liv med Jesus og som er med til at opmuntre og inspirere i troen på Ham. Desuden giver fællesskabet på tværs af kirkesamfund et spændende input i troslivet og der vil ved hvert møde blive hygget med kaffe og kage.

Ligeledes er pigemøderne med til at støtte nødhjælpsarbejde – børn der lever på en losseplads i Manila på Fillipinerne (Skandinavisk børnemission)


Hvornår:

Vi mødes som regel den sidste mandag i hver måned kl. 19 – der er altid et program for forår og efterår. Se hvem der taler i kalenderen her.

Er du pige/kvinde – ung, senior eller midt imellem er du mere end velkommen. Det er ikke nødvendigt med tilmelding!


Hvor:

Pigemøderne afholdes hos Kirsten Pedersen på

Vissevej 65
9210 Aalborg SØ


Pris:

Det koster kr. 20,- for kaffe og kage.


Kontakt:

Du er altid velkommen til at tage kontakt ved spørgsmål eller lignende.

Ansvarlig for de Tværkirkelige pigemøder:

Kirsten Pedersen


Mail: info@ejnerpedersen-vvs.dk

 

Vær en medarbejder


Vær en medarbejder


Hjælp os med høsten

Vi søger frivillige medarbejdere med passion for evangeliets udbredelse, som vil indgå i et teamfællesskab. Vil du være med til at udvikle og arbejde lokalt (og internationalt) med visionen: “Ud med evangeliet”. 

Vi udgør et dynamisk og passioneret team – men drømmene og udfordringerne er større end vores aktuelle kapacitet. Vi søger medarbejdere i alle aldre, som i en kortere eller længere periode kan se sig selv være en del af teamet i AMC. Aalborg er en spændende by med mange muligheder. 

Vi har brug for:

- Gadeevangelister
- Børnemedarbejdere (bl.a. ansvarsledere for de 3-6 årige)
- Teenage- og ungdomsmedarbejdere
- Teknikere (lyd, lys og computer/projektorer) 
- Mediemedarbejdere (kamera, videoredigering) 
- Mødeværter / gudstjenesteværter
- Pedel / Håndværkere

Vi vil gerne høre fra dig 

Vi vil meget gerne fortælle mere, og uddybe hvad de helt konkrete behov er indenfor hvert område. Vi svarer gerne på alle spørgemål om de praktiske udfordringer, og i hvilket omfang vi kan være behjælpelige. Som udgangspunkt er det frivillig arbejdskraft vi søger. 

Skriv til os og fortæl om dig selv og de drømme du har. Er du den vi mangler i teamet i Aalborg, så vi kan nå længere ud med evangeliet?

Kontakt kontoret på:

Tlf. 98 79 50 50 

E-mail: info@amcnet.dk 

Med venlig hilsen AMCs lederråd