Aktiviteter.jpg
TeenTime.jpg
Tværkirkelige pigemøder.jpg
Aktiviteter.jpg

Aktiviteter


SCROLL DOWN

Aktiviteter


I AMC har vi en lang række aktiviteter, der henvender sig til mennesker i forskellige aldersgrupper og livssituationer. Har du lyst til at være med? Så er du velkommen og du kan her læse om de forskellige tilbud AMC byder på og kontakt gerne kirkens kontor hvis du vil høre nærmere: 
- MiniKids: Pasning af børnene under gudstjenesten; de ca. 1 - 3 årige.
- KidsTime: Hver søndag under gudstjenesten for børn fra 3 - 13 år. 
- TeenTime: Ca. hver anden fredag kl. 19:30 - 22.30 for teenagerne.
- Seniorsamling
- Tværkirkelig pigemøde 


KidsTime


KidsTime


HVAD ER KIDSTIME?

I AMC er børnene vigtige – de skal have det godt og de skal have det sjovt! Samtidig er det helt centralt, at børnene hører om Jesus og lærer ham at kende! Vi ønsker, at formidle en levende tro, så børnene får kendskab til kristendommen og får mulighed for selv at tage stilling til det kristne budskab. Ønsket er, at børnene skal opleve, at det er sejt at være en kristen, og at de kan komme tættere på Gud. Kort og godt er KidsTime en hel særlig gudstjeneste designet for dem.

KidsTime byder på et mix af forskellige aktiviteter, hvorved det enkelte barn har mulighed for at udfolde sig kreativt, såvel som socialt. Der er BørneZone program på forskellige alderstrin, diverse bibelløb, GPS-løb, aktivitetsløb med nye legesager og ikke mindst seje hobby søndage. Vi arrangerer også særlige musiksøndage, som er kendetegnet ved dans og leg, musik og rytme og sammenspil med udgangspunkt i lovsange.

Ydermere er KidsTime med til at støtte børn i Afrika igennem Projekt HAAB, (Hjælp Afrikas Aidsramte Børn).

Hver gang vil der desuden være en forfriskning – fx. saftvand og frugt/kiks.

HVEM:

KidsTime er for alle børn imellem 3 – 13 år.

Til KidsTime vil børnene ofte blive delt op i mindre grupper ud fra interesser og alder mm.

Mini-gruppen: de 3-6 årige
Midi-gruppen: de 7-10 årige
Maxi-gruppen: de 10-13 årige

HVORNÅR:

Hver søndag under gudstjenesten med start ca. en halv time inde i gudstjenesten (ca. fra 11:00 - 12:30). Der vises et skilt på storskærmen i mødesalen.

HVOR:

I AMCs børnelokaler.

PRIS:

Det er gratis at deltage i KidsTime, men KidsTime hører under AMCU, Aalborg MenighedsCenters Børne- og Ungdomsforening. Et medlemskab af AMCU koster årligt 70-150 kr. pr. år afhængig af alder. Som forening kan der søges økonomisk støtte til aktiviteter, så vi opfordrer alle som regelmæssigt benytter sig af KidsTime til at blive medlem af AMCU. Jo flere medlemmer jo flere penge kan der søges om til spændende aktiviteter for børnene! Se mere vedrørende AMCU/betaling på www.amcu.dk.

KONTAKT:

Spørgsmål vedr. KidsTime kan stilles til: Formand for AMCU - Johannes Lee Nielsen, formand(a)amcu.dk

TeenTime.jpg

TeenTime


TeenTime


HVAD ER TEENTIME?

… et mega nice teenage-forum med et mix af youtube, PS4, ringridning og gadgets med Jesus, speech og techno …

Til TeenTime er der masser af tilbud og aktiviteter for teenagere. Vi forsøger at mixe spaz, spil, softice og samvær. Aftenens program kan fx. indeholde kreative workshops, wellness-aftener, bordfodbold, rollespil, bodybowling, silly olympic, skumfiduser mm.

Det er altid udfordrende, sjovt og anderledes og det er sammen med en masse andre teenagere og unge som ledere.

Hver gang vil der være et kvarters forkyndelse, hverken mere eller mindre. Der kan dog forekomme temaaftener hvor forkyndelsen vil vare længere.

HVEM:

TeenTime er for alle teenagere (13-19 år) der har lyst til, at der skal ske noget en fed fredag aften og TeenTime er det sejeste forum med ægte hygge og fællesskab. Her er der mulighed for at danne gode relationer til andre teenagere, få sunde venskaber, men også at tale med unge/voksne og lære Gud at kende som vores Himmelske Far.

HVORNÅR:

Ca. hver anden fredag fra kl. 19.30 - 22.30. Tilmeld dig gratis SMS-service, så du ved hvilke fredage det sker, eller se i kalenderen her.

HVOR:

TeenTime foregår som udgangspunkt i et moderne ungdomsmiljø, kaldet “Space” – AMCs ungdomslokale. Her har du mulighed for at chille i de lækreste kram af sofaer, spille Wii på storskærm til blinkende lygter eller blot slappe af i trygge rammer.

PRIS:

TeenTime hører under AMCU, Aalborg MenighedsCenters Børne- og Ungdomsforening og for at være medlem af AMCU koster det i kontingent årligt 100,- kr.

Som forening kan der søges økonomisk støtte til aktiviteter. Jo flere medlemmer af AMCU – jo flere penge kan der søges hjem til fede spændende aktiviteter! Se mere vedrørende betaling på www.amcu.dk.

KONTAKT:

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt ved spørgsmål eller lignende.

Ansvarlig: Morten Elias Pedersen
Mail: mortenjp@gmail.com

Tværkirkelige pigemøder.jpg

Tværkirkelige pigemøder


Tværkirkelige pigemøder


Hvad er tværkirkelige pigemøder?

Tværkirkelige pigemøder er møder for piger/kvinder i alle aldre på tværs af de forskellige kirker i Nordjylland.

Til møderne vil der hver gang være en spændende taler, som fortæller om sit liv med Jesus og som er med til at opmuntre og inspirere i troen på Ham. Desuden giver fællesskabet på tværs af kirkesamfund et spændende input i troslivet og der vil ved hvert møde blive hygget med kaffe og kage.

Ligeledes er pigemøderne med til at støtte nødhjælpsarbejde – børn der lever på en losseplads i Manila på Fillipinerne (Skandinavisk børnemission)


Hvornår:

Vi mødes som regel den sidste mandag i hver måned kl. 19 – der er altid et program for forår og efterår. Se hvem der taler i kalenderen her.

Er du pige/kvinde – ung, senior eller midt imellem er du mere end velkommen. Det er ikke nødvendigt med tilmelding!


Hvor:

Pigemøderne afholdes hos Kirsten Pedersen på

Vissevej 65
9210 Aalborg SØ


Pris:

Det koster kr. 20,- for kaffe og kage.


Kontakt:

Du er altid velkommen til at tage kontakt ved spørgsmål eller lignende.

Ansvarlig for de Tværkirkelige pigemøder:

Kirsten Pedersen


Mail: info@ejnerpedersen-vvs.dk

 

Seniorsamling


Seniorsamling


Hvad er Seniorsamling?

Seniorsamling er for 60+. Et fællesskab, hvor formålet er at styrke hinanden i troen og deler erfaringer fra livet med Jesus gennem mange år. Samlingerne indeholder spisning, bøn og fællesskab.


Hvornår:

Vi mødes som regel fredag formiddag kl. 10.00 en gang om måneden. Se hvornår i kalenderen!
Alle seniorer er meget velkomne, tilmelding er ikke nødvendig.


Hvor:

Seniorsamlingerne afholdes i AMCs lokaler. 

 

Vær en medarbejder


Vær en medarbejder


Hjælp os med høsten

Vi søger frivillige medarbejdere med passion for evangeliets udbredelse, som vil indgå i et teamfællesskab. Vil du være med til at udvikle og arbejde lokalt (og internationalt) med visionen: “Ud med evangeliet”. 

Vi udgør et dynamisk og passioneret team – men drømmene og udfordringerne er større end vores aktuelle kapacitet. Vi søger medarbejdere i alle aldre, som i en kortere eller længere periode kan se sig selv være en del af teamet i AMC. Aalborg er en spændende by med mange muligheder. 

Vi har brug for:

- Gadeevangelister
- Børnemedarbejdere (bl.a. ansvarsledere for de 3-6 årige)
- Teenage- og ungdomsmedarbejdere
- Teknikere (lyd, lys og computer/projektorer) 
- Mediemedarbejdere (kamera, videoredigering) 
- Mødeværter / gudstjenesteværter
- Pedel / Håndværkere

Vi vil gerne høre fra dig 

Vi vil meget gerne fortælle mere, og uddybe hvad de helt konkrete behov er indenfor hvert område. Vi svarer gerne på alle spørgemål om de praktiske udfordringer, og i hvilket omfang vi kan være behjælpelige. Som udgangspunkt er det frivillig arbejdskraft vi søger. 

Skriv til os og fortæl om dig selv og de drømme du har. Er du den vi mangler i teamet i Aalborg, så vi kan nå længere ud med evangeliet?

Kontakt kontoret på:

Tlf. 98 79 50 50 

E-mail: info@amcnet.dk 

Med venlig hilsen AMCs lederråd